Moje iskustvo

Sve je počelo već sada malo davno prije nekih 10 godina, a neka stanja me prate i od samog rođenja, prije svega mislim na strahove, ali sve je to tako trajalo do unazad ovih pomenutih godina kad je doživilo potpunu kulminaciju u mom organizmu. Onda tu su razni šokovi i strahovi koje sam dožio tokom rata (92-95) koji su samo svaki dan pogoršavali moje stanje. Znači prije nekih 10 godina sam došao u stanje da se više nisam mogao boriti sa stanjima koja su me okupirala prije svega pomenuti strah, panika, nedostatak samopouzdanja, gubitak volje, emotivna i fizička iscpljenost, osjećaj stalne ugroženosti, uznemirenost i niz drugih stanja, a na fizičkom planu to je je bilo još i gore prije svega nesanica, fizički umor, lupanje srca i čak blagi oblik hipertenizije. Mislim medicinski nalazi (urin i krv) sve je bilo savršeno, ali moje je stanje bilo na neki način skroz loše ako tako mogu reći. Čak sam jedan period , koristio neke tablete za opuštanje i nesanicu kao i za hipertenziju. Ali se moje stanje nije popravljalo, sve je bilo isto ili čak se nekad pogoršavalo. I u tom stanju nakon par godina, kako se nista nije popravljalo, počeo sam da razmišljam šta će biti za još 10 ili 15 godina, s obzirom da sam ja mlada osoba i da nije takvo teško stanje, bar u fizičkom smislu, i jedan mi je poznanik medicinar rekao da je to sve na „psihičkom nivou“. Ali nisam znao odakle početi i počeo sam tražiti po internetu „moja stanja“ odnosno simptome moga stanja, i nakon nekih par sedmica našao jednu stranicu koja spominje napade panike, aksioznost, depresiju, te sam našao sve ono sto me prati cijelo ovo vrijeme. Nakon toga sam pregledao niz stranica, pokušao naći neku knjigu ili nešto što bi mi pomoglo da na pravi način uklonim uzrok mojih emotivnih problema odnosno tegoba, a sa tim i fizičkih tegoba kao posljedice takvih emotivnih stanja. 

U tom traženju sam kako da kažem „naletio“ na BAHOVE KAPI i stanja koja se liječe sa njima, zapravo kako se organizam oslobađa tih stanja, naravno i dalje sam tražio nešto „ dobro“ da mi pomogne, ali bi se svaki put iznova vratio na BAHOVE KAPI i načine djelovanja, na samo čitanje kako djeluju i šta donose u život onog koga koristi ostavlja fascinantan dojam. Nakon tako nekih par sedmica iznova istraživanja rekao sam „ovo je ono što meni treba“, jer tolika individualnost u svakom preparatu ako govorimo o stanju ili svaki preparat za neko stanje je već samo po sebi nevjerovatno. Kad sam malo bolje to sve prostudirao trebalo je naći osobu koja radi sa kapima odnosno bahovog praktičara da mogu doći do odgovarajućih kombinacija odnosno za moja stanja, te sam na taj način upoznao gospođu Amilu iz Sarajeva, sa kojom sam odmah i dogovorio prvi intervju i na nakon kojeg sam dobio svoju „prvu“ bočicu kombinacije Bahovih kapi.

S obzirom na samu čovjekovu psihologiju na nešto novo i nepoznato i neki osjećaj skeptičnosti, odnosno nepovjerenja i pitanje djelovanja, tog osjećaja nije bilo kod mene, ipak nisam puno dvojio imao sam taj neki osjećaj da će djelovati, nikad nisam sumnjao u ove preparate, nekako mi se čini čak od prvog puta kad sam pročitao tekst o Bahovim kapima znao sam da će biti to ono sto će mi na neki način promijeniti život ili pogled na život. I zaista nakon obavljenog intervjua i korištenja kapi prva tri dana osjetio sam početak „oslobađanja od mojih stanja“, tako da sam gospođi Amili javio da kombinacija djeluje i da je osjećaj super. Nakon prva tri mjeseca korištenja kapi nesanica je gotovo prestala kao i umor, tablete za opuštanje više ne koristim, zatim počeli su ti neki radosni trenutci u mom životu kojih nije bilo dugo dugo vremena, neka nova nada se vidi. Što se tiče preparata za hipertenziju doza je smanjena na minimum, mada se krvi tlak u dobroj mjeri normalizovao, tako da još za neko vrijeme, a sigurno je to vrijeme blizu kad ću opet funkcionisati bez ijednog farmakološkog medikamenta, a to će biti ono što sam želio svih ovih godina.

Sad je već prošlo 18 mjeseci kako koristim Bahove kapi i moje se život u dosta toga promijenio, prije svega upoznao sam sebe, postao sam mirniji, mnogo smireniji, osjećaj straha, panike, tuge ili depresivnosti je ublažen do te mjere da ga možda još ima u „tragovima“, jednostavno za tih 18 mjeseci riješio sam više svojih tegoba sa Bahovim kapima nego sa farmakološkim preparatima za svo proteklo vrijeme, što je samo po sebi fascinantno, možda nevjerovatno, ali istinito. Poslije svega mogu reći kad se jednog dana riješim svih svojih tegoba, a taj će dan doći mislim brzo, na svaki loš osjećaj u mom duhu i biću, obavezno ću potražiti rješenje kod bahovog praktičara, jer poslije ovoga iskustva sa Bahovim kapima mogu reći ovo, to je Božiji dar čovječanstvu i nama tj, nama živim bićima na Zemlji, jer Bahove kapi su i za ljude i za životinje i biljke, znači za svako živo stvorenje koje ima neku duhovnu komponentnu u sebi. Također na kraju želio bih zahvaliti svima onima koji promiču ovakvu metodu liječenja, jer na taj način doprinose svijetu u smislu razvoja najboljih emocija i opšteg zdravlja svih nas koji težimo savršenom svijetu.

Posebno hvala gospođi Amili na svakom obliku saradnje, jer mislim nakon ovog vremena, a to je već u ovom trenutku 18 mjeseci da je njeno znanje neprocjenjivo vrijedno. Jednostavnost u svakom razgovoru i kombinaciju koju sam dobijao od gospođe Amile su mi skoro nakon 3 dana djelovanja donosila željeni rezultate na duži period.

P.S. Stoga jos jednom samo mogu reći ovo je nešto što čovječansto treba i što treba čuvati, ovo je Božiji dar i zato velika hvala svima onima koji svaki dan rade za korist ove naše male Zemlje u nepreglednom kosmosu i koji na neki način usmjeravaju tako da kažem čovječanstvo onim pravim vrijednostima, a koje donose Bahove kapi, jer one u svakom smislu prestavljaju budućnost.

S poštovanjem
Adnan (Mostar)

© 2022, Bahove kapi